Δευτέρα, 14 Νοέμβριος 2016 07:05

ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Λειτουργία Γραφείου Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων του Ε.Β.Ε.Π.

στο Δήμο Λαυρεωτικής

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη σύσταση και λειτουργία Γραφείου Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων της Επιμελητηριακής του Περιφέρειας και συγκεκριμένα της Λαυρεωτικής, στο πλαίσιο της προσπάθειάς του για παροχή ανταποδοτικών υπηρεσιών, που διευκολύνουν την αποδοτικότερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων, που δραστηριοποιούνται στην εν λόγω περιοχή.

Το Γραφείο θα φιλοξενηθεί στο χώρο που παραχωρήθηκε από τον Οργανισμό Λιμένος Λαυρίου, μετά από σχετική απόφαση του και αναμένεται να αποτελέσει σημαντικό σταθμό στήριξης της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Οι επιχειρήσεις – μέλη του Ε.Β.Ε.Π. αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος θα εξυπηρετούνται σε θέματα:

•      ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ (Γ.Ε.ΜΗ.)
  •      Ίδρυσης νέων επιχειρήσεων
  •      Σύστασης εταιρειών μέσω της ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ (Υ.Μ.Σ.)
  •      Ενημέρωσης και πληροφόρησης γενικότερου επιχειρηματικού ενδιαφέροντος

Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Ε.Β.Ε.Π. θα λειτουργεί

κάθεΤΡΙΤΗκατά τις ώρες:09:00 – 13:00
στονΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΛΙΜΕΝΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ

Διεύθυνση: Ακτή Ανδρέα Παπανδρέου, 195 00 Λαύριο
Τηλ: 22920 27711 εσωτ.  212
E-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες και προετοιμασία διεκπεραίωσης των αιτημάτων  την ορισμένη ως άνω ημέρα επαφής,  οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά, στις Κεντρικές Υπηρεσίες του Ε.Β.Ε.Π. σε ειδική τηλεφωνική γραμμή (call center): 210 4132130 και 210 4129395, 210 4178638 / e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., web-site: www.pcci.gr

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Δελτίο Τύπου: Άσκηση Ασφαλείας 7/7/2017

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ Α.Ε.

Διεύθυνση:Ακτή Α. Παπανδρέου, Λιμάνι Λαυρίου
Λαύριο 19500