Τρίτη, 15 Νοέμβριος 2016 14:27

Τομέας Σκαφών Αναψυχής

Στο λιμάνι του Λαυρίου εξυπηρετούνται τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα ιδιωτικά σκάφη αναψυχής. Ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες, το λιμάνι φιλοξενεί περί τα 200 σκάφη διαφόρων τύπων (γιωτ, θαλαμηγούς, ιστιοφόρα κλπ.), τα οποία με αφετηρία το  λιμάνι του Λαυρίου ταξιδεύουν σε όλα τα νησιά του Αιγαίου, καθώς επίσης και στα νησιά του Σαρωνικού και του Ιόνιου πελάγους.
Μεγάλες εταιρίες ενοικίασης Σκαφών Αναψυχής παρουσιάζουν έντονη δραστηριότητα έχοντας ως αφετηρία το Λιμάνι του Λαυρίου.
Ναυταθλητικοί Όμιλοι που φιλοξενούνται στο λιμάνι, δραστηριοποιούνται στην οργάνωση ναυταθλητικών αγώνων διεθνούς επιπέδου που προάγουν τον ναυταθλητισμό και κάνουν γνωστό το Λαύριο σε όλον τον κόσμο.
Οι υποδομές που διαθέτει ο Τομέας Σκαφών Αναψυχής είναι:
•    200 θέσεις ελλιμενισμού
•    Πάρκινγκ αυτοκινήτων
•    Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος
•    Παροχή ύδατος
•    Ανεφοδιασμός καυσίμων
•    Κλίνη ανέλκυσης-καθέλκυσης
•    Χώρος συντήρησης σκαφών

Τα Σκάφη Αναψυχής που επιθυμούν να συνάψουν σύμβαση με τον Ο.Λ.Λ.Α.Ε. προκειμένου να εξασφαλίσουν θέση σε προβλήτα, συμπληρώνουν την pdfΑίτηση-Σύμβαση , η οποία διέπεται από τους ακόλουθους όρους ( pdfΌροι Σύμβασης ).

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Подробнее на сайте: https://oncomputer.ru https://proavtoremont.ruhttps://dircomputer.ruhttps://runcomputer.ru https://repairurauto.ruhttps://freshcomputer.ruhttps://init-pc.ru https://computertab.ruhttps://autotodrive.ruhttps://ddauto.ru https://controlcomputer.ru
https://clearcomputer.ru https://robustauto.ru https://catchcomputer.ruhttps://avtoforward.ru
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Εμπορικός Τομέας Τομέας Ακτοπλοΐας »

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ Α.Ε.

Διεύθυνση:Ακτή Α. Παπανδρέου, Λιμάνι Λαυρίου
Λαύριο 19500

E-mail:info@oll.gr    
Τηλέφωνο:22920-27711, 22920-22089
Fax:22920-22779