ΕΛ | ΕΝ

πατήστε enter για να αναζητήσετεΤΟΜΕΑΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ

Γενικές Πληροφορίες

Το λιμάνι  του Λαυρίου έχει τη δυνατότητα να υποδεχθεί στον Τομέα Κρουαζιέρας πλοία έως 220 μέτρα.

Παρέχονται υπηρεσίες πλοήγησης, ρυμούλκησης, καβοδεσίας, υδροδότησης και παροχής ηλεκτρικής ενέργειας. Το λιμάνι Λαυρίου είναι ιδανικό για την αγορά της κρουαζιέρας, λόγω εγγύτητας με το διεθνές αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και την εύκολη οδική πρόσβαση στο σύνολο των σημείων ενδιαφέροντος στην Αττική.

Στη διάθεση των κρουαζιερόπλοιων τίθεται μεγάλος επιβατικός σταθμός, εμβαδού 2.715 τ.μ., στον οποίο εφαρμόζονται πλήρως οι κανόνες προσαρμογής στον κώδικα ISPS και της Συνθήκης Σένκγεν.

Έχει ήδη οργανωθεί το σύνολο των απαιτούμενων διαδικασιών και ελέγχων, όπως τελωνιακός, διαβατηριακός, αστυνομικός κλπ.

Έχουν σχεδιαστεί σύγχρονες και άνετες ροές εισερχόμενων και εξερχόμενων επιβατών και η φόρτωση – εκφόρτωση αποσκευών γίνεται με γρήγορο και ασφαλή τρόπο.

Δίπλα στον επιβατικό σταθμό έχει προβλεφθεί χώρος για την εξυπηρέτηση περισσότερων από είκοσι λεωφορείων ταυτόχρονα.

Παράλληλα η τιμολογιακή πολιτική, η οποία εφαρμόζεται για κάθε είδους τέλη, είναι πολύ ανταγωνιστική προς άλλα λιμάνια, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως home porting, ενώ υπάρχει μέριμνα ειδικών διευκολύνσεων για την τροφοδοσία των πλοίων και την εξυπηρέτηση των πληρωμάτων.

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ

Η εταιρεία με την επωνυμία «Οργανισμός Λιμένος Λαυρίου Α.Ε.» συστάθηκε το 2001, βάσει του Ν.2932/2001 «Μετατροπή Λιμενικών Ταμείων σε Ανώνυμες Εταιρείες»

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ