ΕΛ | ΕΝ

πατήστε enter για να αναζητήσετε



Nέα

Άσκηση Ασφαλείας στον Λιμένα Λαυρίου Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Ιούνιος 30, 2017

Σε εφαρμογή των απαιτήσεων της ισχύουσας νομοθεσίας, σας γνωρίζουμε ότι η Λιμενική μας Εγκατάσταση «ΛΙΜΕΝΑΣ ΛΑΥΡΙΟΥ», πρόκειται να πραγματοποιήσει την ετήσια Άσκηση Ασφαλείας την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017 και μεταξύ των ωρών 9:00 – 15:00, συμμετέχοντας στην Κοινή Άσκηση Ασφαλείας που θα διενεργηθεί με όλες τις Λιμενικές Εγκαταστάσεις στην περιοχή ευθύνης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Λαυρίου, με ενεργοποίηση και της Αρχής Ασφάλειας Λιμένα Λαυρίου.

Κατά τις ανωτέρω ώρες θα υπάρξει κίνηση οχημάτων των εμπλεκόμενων Κρατικών Αρχών και Υπηρεσιών Παροχής βοήθειας (Λιμενικό, Αστυνομία, Πυροσβεστική, ΕΚΑΒ, Πολιτική Προστασία, κλπ.,) ενδεχομένως και με τη χρήση σειρήνων, για τη βέλτιστη δυνατή προσομοίωση των απαιτήσεων της σημαντικής αυτής Άσκησης Ασφαλείας.

Το ίδιο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιούνται και σχετικές ανακοινώσεις με το μεγαφωνικό σύστημα της Λιμενικής Εγκατάστασης προτάσσοντας σε κάθε ανακοίνωση τη λέξη «Άσκηση» τρεις φορές (Άσκηση-Άσκηση-Άσκηση) και στη συνέχεια το κείμενο της εκάστοτε ανακοίνωσης.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.

Για την ΟΛΛ Α.Ε.

Μανώλης Μαραγκουδάκης

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ

Η εταιρεία με την επωνυμία «Οργανισμός Λιμένος Λαυρίου Α.Ε.» συστάθηκε το 2001, βάσει του Ν.2932/2001 «Μετατροπή Λιμενικών Ταμείων σε Ανώνυμες Εταιρείες»

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ