ΕΛ | ΕΝ

πατήστε enter για να αναζητήσετεNέα

Το Λιμάνι του Λαυρίου, Πύλη της Ευρώπης προς την Ανατολή.

28 Ιουνίου, 2019

Ο Οργανισμός Λιμένος Λαυρίου ΑΕ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της Ακτοπλοϊκής Διασύνδεσης μεταξύ του Cesme στην Τουρκία και του Λαυρίου. Η πρώτη άφιξη στο Λιμάνι Λαυρίου έχει προγραμματιστεί για την 1η Ιουλίου, ημέρα Δευτέρα, το πρωί με αναχώρηση για Τουρκία το βράδυ της ίδιας μέρας.

Τα δρομολόγια θα εκτελούνται μέρα παρά μέρα (Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή)  τις ίδιες ώρες,  από την τουρκική εταιρεία AEGEAN SEAWAYS (www.aegeanseaways.com), που εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την STEFMAR ltd (www.stefmar.gr).

Η θαλάσσια διασύνδεση των δύο χωρών και δύο Ηπείρων γίνεται πραγματικότητα, γεφυρώνοντας τις δύο πλευρές του Αιγαίου, ένα βήμα προς την κατεύθυνση της ειρηνικής συνύπαρξης και φιλίας των δύο λαών, ένα βήμα προσέγγισης της Ευρώπης με την Ασία.

Το λιμάνι του Λαυρίου αναβαθμίζεται και επιχειρησιακά με έντονη τη διεθνή του διάσταση, κάτι που αναμένεται να ανοίξει τον δρόμο για ταχύτερους  και μονιμότερους  ρυθμούς  ανάπτυξης, προς όφελος της τοπικής, αλλά και εθνικής οικονομίας.

Με τις ευχές μας για επιτυχία του όλου εγχειρήματος και την πεποίθηση πως αντίστοιχες πρωτοβουλίες θα πρέπει να ενισχυθούν ώστε το λιμάνι μας να περάσει σε μια νέα εποχή ανάπτυξης, αναβαθμίζοντας ταυτόχρονα και την πόλη του Λαυρίου,  χαιρετίζουμε την έναρξη της νέας αυτής σημαντικής ακτοπλοϊκής γραμμής.

 

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ

Η εταιρεία με την επωνυμία «Οργανισμός Λιμένος Λαυρίου Α.Ε.» συστάθηκε το 2001, βάσει του Ν.2932/2001 «Μετατροπή Λιμενικών Ταμείων σε Ανώνυμες Εταιρείες»

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ