ΕΛ | ΕΝ

πατήστε enter για να αναζητήσετεNέα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΛ ΑΕ – CELESTYAL CRUISES

15 Ιανουαρίου, 2021

Ο Οργανισμός Λιμένος Λαυρίου Α.Ε. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία για στρατηγική συνεργασία με τη CELESTYAL CRUISES.

Συγκεκριμένα, μετά από συνεχείς και γόνιμες συναντήσεις μεταξύ εκπροσώπων της CELESTYAL CRUISES και της διοίκησης του Ο.Λ.Λ.Α.Ε., οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία, ώστε να χρησιμοποιηθεί το λιμάνι του Λαυρίου σαν βάση για την εκτέλεση των 3ήμερων και 4ήμερων κρουαζιέρων της εταιρείας.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε στενή συνεργασία και εκατέρωθεν υποστήριξη των προσπαθειών και των δύο πλευρών, ώστε σε μια δύσκολη και αβέβαιη περίοδο για το σύνολο της τουριστικής βιομηχανίας η συνεργασία να αποδειχθεί επιτυχής και επωφελής για τις δύο πλευρές.

Πέραν των εμφανών προσδοκώμενων ωφελημάτων σε επιχειρηματικό επίπεδο τόσο για τη CELESTYAL CRUISES, όσο και για τον Ο.Λ.Λ.Α.Ε., είναι προφανές ότι η έναρξη της δραστηριότητας αυτής θα πυροδοτήσει έμμεσα οφέλη τόσο για την περιοχή της Λαυρεωτικής, όσο και για την εθνική οικονομία.

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ

Η εταιρεία με την επωνυμία «Οργανισμός Λιμένος Λαυρίου Α.Ε.» συστάθηκε το 2001, βάσει του Ν.2932/2001 «Μετατροπή Λιμενικών Ταμείων σε Ανώνυμες Εταιρείες»

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ